BAX

 

 

"A legújabb edzésrendszer az élsport világában"

 

 

 

Mi is az a BAX:

"Csináld jobban és berobbansz"

A BAX jelenleg a legütősebb saját testsúlyos eszköz nélküli funkcionális tréning, amely a legújabb kutatások alapján felépített edzéselméletre épül! Filozófiája azon alapszik, hogy rövid időn belül összekapcsolja az effektivitást a koncentrált belső figyelemmel. A Bax az első olyan tréning amely externális és internális edzés, egyszerre fejleszt fizikálisan és mentálisan is! Az edzésben nagyon fontos szerepet kap a légzés is így fejlesztve még jobban a teljesítményt. Az edzésrendszerben a miofaszciális gyakorlatok vannak fókuszban. Hat évig fejlesztették és egy évig tesztelték amerikában rögbiseken és jégkorongosokon is. Az edzés lényege egy-egy gyakorlat egyre jobb elvégzése, úgy hogy a gyakorlat közben nehezedik is. Fantasztikus élmény az órán és mindössze 45 perc!

A BAX az első olyan edzésrendszer amit az élsportolók teljesítmény növelésére  fejlesztették ki a specifikus edzéseik mellé, hatékonyan alkalmazható minden sportágban!

A BAX a hétköznapi embereknél is ugyan olyan nagy hatékonysággal képes eredményt elérni, így nagyon hamar látványos és érezhető fejlődést,változást lehet észlelni!

BAX by Robert Steinbacher

 

 

 

Hamarosan találkozunk!

 

Miri&Ákos

József Attila sgt 15.
 
 
 
Telefon:+36307375971
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

www.selfnesscenter.hu newsletter

Stay informed on our latest news!